Prevedi - Translate

ПАРНА МАШИНА НАПРАВЉЕНА 1928. ТРИ ГОДИНЕ НАКОН РОЂЕЊА НАШЕГ ОЦА МИХАЈЛА

УЕРКА

UERKA: Уред за регистрацију и класификацију (У.Р.К. илиУерка) настао је, послије првих медиалистичких окупљања, према замисли Леонида Шејке. То је требало да буде основа једне духовне цитаделе, како је замишљао Шејка, опчињен спекулативним неимарством и духовим замковима шпањолских мистика… У почетку би Уерка прикупљала информације; она биљежи податке „чији се смисао и значај не могу одмах схватити…“ – видети више: на месту где ниче та фатморгана уметника Друге српске ренесансе
Уерка је осуђена на "тајну историју"... "Тајна историја" интригира многе духове, од Балзака до Л. Паулса, она је истинитија од "официјелне", али је - мистериозна. Јер се истина сакрива.Уерка наговештава супериоризацију медиалистичких слојева...

М. Главуртић .

Леонид Шејка: ПОСЛЕДЊИ ЗАПИС

Претражи овај блог

ОНИ ДРУГИ...Сазвежђе ЗАВЕТИНА

ИМА ЉУДИ КОЈИ ГЛЕДАЈУ У ЗВЕЗДАНО НЕБО И ВИДЕ ЗВЕЗДЕ. АЛИ ИМА И ОНИХ КОЈИ ГЛЕДАЈУ У ЗВЕЗДАНО НЕБО, И ВИДЕ САЗВЕЖЂА

Реченица која припада многим писцима

Реч је о мисли Жана Коктоа коју је Кортасар преузео, а пре мене још неки књижевници. Дакле, та реченица припада многим писцима, свакоме на свој начин, и истински ме одушевљаваКарлос Роберто Гомес Берас (Порторико)

НИЗ,1

НОВИНСКИ ИЗБОР ЗАВЕТИНА

..
ЦРНО ПЛЕМСТВО

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ КОЈЕ МЕДИЈИ ПРЕШУЋУЈУ: ‘Ми насељавамо ЕУРОПУ муслиманима, да би се ви с њима ‘множили’!’

Све само да се уништи кршћане, признали и јавно!
Данима медији брује о муслиманима који насељавају Еуропу! Представља се то онако пропагандно, као егзодус ‘јадног’ и напаченог народа који бјежи од каоса! И то је дјеломично точно! То је јадни напачени народ који бјежи од каоса али потпуно несвјестан да њихову, као и еуропску судбину у рукама држи нетко други! Не, то није Ротхсцхилд и Роцкефеллер обитељ, који су само инструменти (вањски) владе у сјени! Они који то чине, називају се “Црно племство”. Једна од највећих заблуда на коју често насједамо је то да обитељ Ротсцхилд влада читавим банкарским суставом преко којег ова, уз још пар обитељи влада свијетом! Но, они су само слуге, слуге који не владају, него су плански у јавности представљени као владари. А владају мајстори из сјене. Јер нису Ротхсцхилди измислили банкарство. Модерно банкарство измишљено је још у Бабилону а у Еуропу су га довели Темплари. Тадашње, као и садашње најмоћније обитељи називају се Црно племство или гвелфи, и они су ти који повлаче конце повијести и будућности, који владају свим институцијама и медијима, а новац и моћ апсолутно је у њиховим рукама! Истина је, ми данас не знамо набројати ни 5 обитељи црног племства (можемо само нагађати) а управо ту се скрива њихова моћ! Елита која се данас представља као да су владари свијета, то наравно нису, већ је њима дана моћ пропаганде и манипулације, како би Црно племство остало скривено! Ротхсцхилди и Роцкефеллери су само инструменти преко којег црно племство влада, свиме, свим ратовима повијести па и и овим миграцијама!
Но, сигурно се питате какве везе то има с избјеглицама? Па, повијест се понавља! Прије 500 година Венецијанске обитељи, тзв Црно племство, финанцирале су и потицале ‘Освајање Турака, односно помуслимавање свијета’. Данас, се догађа управо то. И не, то није теорија завјере, то је чињеница коју су Уједињени народи јавно обзнанили на својим СЛУЖБЕНИМ страницама! Погледајте!
Овдје јасно пише сљедеће: Пројекције Уједињених народа показују да ће се у идућих 50 година, све земље Еуропе као и Јапан суочити с депопулацијом као и старењем становништва! Тај пад и старење ЕУ становништва захтјева свеобухватно мјењање политике и програма, поготово оних који се тичу међународних миграција. У извијешћу се разматразамјенска миграцијаплодности у земљама (Француска, Њемачка, Италија, Јапан, Република Кореја, Русија, Велика Британија и Сједињене Америчке Државе) те у двије регије (Еуропа и Еуропска унија). Замјена миграција односи  се на међународне миграције како би се надокнадио пад броја становника и старење становништва.

(.....)
Другим ријечима, Уједињени народи признају како су масовне миграције плански смишљене, и то за ништа друго него за ‘попуњавање’ планате муслиманским становништвом (Еуропе и САД-а)! На службеним страницама УН-а, ОВДЈЕ, можете читати цијели програм у УН-а који каже да је главни циљ довести муслиманске обитељи на тло Еуропе како би се надопунило становништво Еуропе, муслиманима и мијешањем муслимана и кршћана, те постепено гашење кршћанства! Они јавно и директно признају како контролирају егзодус народа, и како је главни циљ, а што друго него исламизација Еуропе и то у правом смислу ријечи, оном истом смислу од прије 500 година када су муслимани ‘освајали’ свијет, а вођени Црним племством, којему је онда, као и данас једини циљ, апсолутна контрола, РАТ и уништење КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ, у овом случају кршћанске Еуропе! У сценаријима за сваку поједину земљу, који се налазе у ПДФ-овима на горе наведеном линку, спомињу се милијуни миграната који ће населити Еуропу, и преко ноћи промијенити лице Еуропе! Невјеројатно, али баш то пише УН!
Наиме, тај исти УН годинама шири панику о ‘превеликом’ броју становништва, као и о пријеко потребитој депопулацији становништва! УН је тај који потиче абортусе, масовна процијепљења и то кроз програм који се назива контрола становништва! Одједном тај исти УН, када је запад, дословце већ поубијан методама депопулације, објављује да су потребне миграције како би се надопунио запад! И то с киме? С муслиманима с истока?
Тко има очи нека види, овдје се ради о испланираном пустошењу кршћанства и кршћанских људи, а све као припрема за долазак Новог свјетског поретка као и владавине Антикриста!
       = извор: Аутор: Зринка К.Петак, 28. Коловоз 2015. у 19:43  ЦРНО ПЛЕМСТВО
ЛеЗ 0005318 ..


Нема коментара:

ПСЕУДОНИМ "Сазвежђе З"

ПСЕУДОНИМ "Сазвежђе З"
БЕЛАТУКАДРУЗ